Nieuws

Girlpower


De vrouwen krijgen de overhand bij ons in de rijschool! Roos Imthorn is onze nieuwe instructrice. Heeft u ze al gespot? Ze is vanaf heden te zien in een Ford Fiësta. Welkom Roos! 
Dankwoord vanuit Bart en Lineke


Examinators en examinatrices,

 

Hierbij willen wij jullie hartelijk bedanken voor de wijze waarop wij samen werkten. Veel waardering voor het begrip en gesprekken die wij hadden over allerlei onderwerpen, ook in moeilijke privé omstandigheden. Het belang verkeersveiligheid stond altijd centraal. Wij, Bart en Lineke, wensen jullie alle goeds toe voor de toekomst op allerlei gebied.

 

Ex leerlingen,

 

Wij, Bart en Lineke, willen jullie hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hadden om het voor jullie fel begeerde rijbewijs te halen. De samenwerking was altijd prettig. Aan elke leerling zat een eigen verhaal. Soms moesten er harde noten gekraakt worden of een aai over de bol. Kortom, het was een samenspel, ik kon het niet alleen. Gelukkig mocht het altijd leiden tot het gewenste resultaat!

 

Marinus, Klaziena, Arie, Gijs, Jan, Neline en Gertjan,

 

Wij, Bart en Lineke, willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de manier waarop wij mochten samenwerken. Ook de steun die wij in moeilijke omstandigheden van jullie mochten ontvangen. Het is fijn te weten en te ervaren dat jullie de rijschool op de manier voortzetten zoals hij is opgezet. Natuurlijk ook met jullie eigen inbreng. Het belang van de leerling altijd in het oog en voorop te zetten boven ons eigen belang.

Veel succes en zegen op jullie werk toegewenst.

 

Hartelijke groet,

Bart en Lineke van Duijn
Bartje van Duijn toch onverwachts uit onze rijschool


Zoals vele al wisten had Bart de pensioengerechtigde leeftijd al een paar jaar overschreden. Ondanks dat, was Bart nog steeds als instructeur actief, zij het op een lager pitje. Eind vorig jaar heeft Bart besloten, na een actief leven van vele uren per week rijinstructie te geven, te gaan stoppen met het geven van rijles. De bedoeling was om zijn leerlingen die hij nog had, een rijbewijs te bezorgen. Helaas is het daar niet meer van gekomen. Door een val moest Bart met spoed geopereerd worden i.v.m. met een breuk in zijn heup. Gelukkig kunnen we spreken van een geslaagde operatie en is Bart volop bezig met zijn herstel.

 

Bart is voor 37 jaar terug begonnen met de rijschool. Binnen korte tijd had hij veel werk. Vooral door de goede resultaten met zijn leerlingen, maar ook omdat Bart een sociaal en belangstellend mens is. Presteren, gezelligheid en betrokkenheid gingen in de auto samen op. Na 6 jaar zijn rijschool te hebben is Marinus als compagnon, vanwege de drukte in de rijschool, erbij gekomen. 31 jaar hebben Marinus en Bart succesvol samengewerkt. 4 jaar terug is ook Neline als compagnon van Marinus en Bart gestart als instructrice binnen de rijschool. Het is voor ons wennen, na zovele jaren samengewerkt te hebben, dat Bart gestopt is. Wij hadden zijn terugtrekking graag op een natuurlijke wijze gezien, maar helaas is het anders gelopen. Wij hebben altijd veel waardering gehad voor Bart. Dat hij ondanks zijn lichamelijke beperkingen, wat constante pijn veroorzaakte, zo enthousiast was en met veel passie zijn werk deed. Lineke zijn vrouw willen we ook niet onvermeld laten. Vele jaren heeft ze op de theorieavonden de leerlingen van nat en droog voorzien. Met o.a. het welbekende koffiekoekje. Ook heeft ze zeer veel ritjes naar het theoriecentrum verzorgd met de leerlingen van ons.

 

Wij als team (Neline, Gertjan en Marinus), willen Bart en Lineke bedanken voor hun tomeloze inzet en wensen ze vele gezonde jaren en voorspoed toe samen met hun kinderen en kleinkinderen.
Hoogste slagingpercentage van de Betuwe en omgeving


Sinds een aantal maanden verzorgen wij ook de BE (aanhangwagen) opleidingen.

Inmiddels zijn al veel cursisten door ons opgeleid en niet zonder succes,

want onze rijschool heeft het hoogste slagingspercentage geslaagden van de Betuwe en omgeving!
Eerste kandidaten aanhangwagen geslaagd!


Vanaf begin Juli zijn wij gestart met het rijbewijs B-E (Aanhangwagen)

Inmiddels hebben de eerste vijfentwintig leerlingen hun opleiding gevolgd en zijn allemaal voor de eerste keer geslaagd.

De opleiding werd door de cursisten als zeer positief ervaren.

Hun algemene reactie was: leerzaam en gezellig.

Wij hopen dat we nog veel kandidaten mogen opleiden en met hetzelfde resultaat kunnen afronden.
Een instructrice in onze rijschool!


Op 10 April 2013 is Neline van der Garde afgestudeerd als instructrice. Het is een nieuwe boost.  Ook voor die leerlingen die het prettig vinden om met een vrouwelijke instructrice te lessen wordt die mogelijkheid nu geboden. Met Neline is jong bloed in de rijschool gehaald, dit geeft een hoop positieve energie van alle kanten, zowel voor de instructeurs als voor de leerlingen.

Ook Neline gaat er voor de volle 100% tegenaan om met de leerling dat roze pasje te bemachtigen!
Nieuw bij ons: E achter B (Aanhangwagen)


Weleens er over nagedacht om je rijbewijs uit te breiden op dit vlak, dan kunt u vanaf heden bij ons terecht. Wij bieden u een één daags pakket verzorgd met koffie en lunch.

En hopen dat jij aan het eind van de dag naar huis gaat met je karrijbewijs.