Over ons

Rijschool Van der Garde


Rijschool Van der Garde is al sinds 1980 een begrip in Opheusden en omgeving. De rijschool komt voort uit een familiebedrijf. Rijschool Van der Garde heeft dus ruim 33 jaren ervaring met het geven van rijlessen. Dat is te zien aan het slagingspercentage, wat ver boven het landelijk gemiddelde ligt.

  

Onze rijschool is actief in Opheusden en omgeving (Opheusden, kesteren, Lienden, IJzendoorn, Ochten, Dodewaard, Hemmen, Zetten, Heteren, Randwijk, Rhenen en Achterberg).


Instructeurs


Met een klein hecht team met passie voor het vak werken wij gezamenlijk met jou naar je rijbewijs toe. Naast flexibiliteit staan kwaliteit en veiligheid bij ons hoog in het vaandel.
 
Bij ons krijg je altijd van dezelfde rijinstructeur les zodat je mede door persoonlijke aandacht goed voorbereid wordt op je examen. Onze instructeurs beschikken over de juiste papieren en worden regelmatig bijgeschoold. Zodat u ervan verzekerd bent dat u met goed opgeleide en gekwalificeerde instructeurs te maken heeft.


Kwaliteit en service


We stimuleren niet alleen het autorijden maar zetten daarnaast ook 'de persoon' centraal zodat je met vertrouwen en vooral ook met veel plezier in de auto stapt en terug kan kijken op een fijne rijopleiding!

  
Onze service begint bij jouw wensen. Wanneer wil je lessen en waar wil je worden opgehaald? Ook zijn de lessen in de avond en op zaterdag in te plannen. We streven ernaar om onze agenda zoveel mogelijk aan te passen aan jouw agenda!